Kuntavaaliuutisia 3.1.2021

Etusivu,Kuntavaalit 2021

Jatkamme ehdokasjulkistuksia ja -esittelyjä. Tänään vuorossa on Olli Blomster.

”Olli Blomster. Ikä 36v ammatti: Lähihoitaja, viimeiset 8vuotta hoitajana Valkeakosken terveyskeskussairaalan akuuttiosastolla. Kahden kuusi ja kaksitoistavuotiaan tyttölapsen isä, perheeseen kuuluu myös koira ja avovaimo. Harrastuksia, ukulelen rämpyttely, tosin huonolla oppimismenestyksellä😄, muutaman Facebook ryhmän pyörittäminen ja hyväntekeväisyys homma, Somesta voimaa järjestäminen.

Viimeiset 15vuotta asustellut eteläpäässä, sassissa mutta elämän aikana tullut asuttua lähes joka suunnalla Valkeakoskea.

Teemoja. Kaikenlainen lapsiin ja nuoriin panostaminen, syrjäytymisen estäminen ja hyvinvoinnin lisääminen, on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Ongelmien ennaltaehkäisy on aina halvempaa kuin jo syntyneiden ongelmien ratkaisu. Hyvinvoiva nuori on tulevaisuuden järkevä aikuinen. Kaupungin ensisijainen tehtävä on mahdollistaa yrittäminen, rakentaminen, asuminen, työnteko, kasvattaminen opiskelu jne, kaikki päätökset pitäisi tehdä miettien, kuinka helpotetaan kaupunkilaisten elämää ja miten hyödyttömistä säännöistä ja säädöksistä voitaisiin luopua. Kaupungin eteläpään elävöittämistä pitäisin myös tärkeänä, tällä hetkellä palveluita on melko kehnosti ja esim liikkuminen eteläpäästä ilman omaa autoa on hankalaa. Asioiden eteenpäin vieminen ja onnistuminen vaatii aina laajaa yhteistyötä, myös yli puoluerajojen. Kun helppoja ratkaisuja ei ole, pitää etsiä luovia ja uusia ratkaisuja.
Nyt ei tarvita riidankylväjiä vaan ”sillanrakentajia”.