Kuntavaaliehdokas Juha Notkola – Houkuttelevampi ja turvallinen Valkeakoski

Etusivu,Kuntavaalit 2021

Olen 54-vuotias entinen kauppilanmäkeläinen, nykyisin kärtsyläinen duunari. Ensikosketukseni työelämään oli 14-vuotiaana taloyhtiön hommissa nurmikonleikkuussa. Vuonna –84 pääsin ensimmäisen kerran yhtiön palvelukseen paperituotteelle trukkikuskiksi. Lukion jälkeen kävin armeijan, josta kotiuduttuani menin kauppaopistoon. 90-luvun laman aikoihin ajauduin takaisin yhtiön hommiin Tervasaareen, ja sillä tiellä olen ollut pian 30 vuotta. 

Tällä hetkellä toimin työsuojeluvaltuutettuna ja logistiikkatyöntekijänä. Kuulun Paperiliiton Valkeakosken osasto 45:n ja sairaskassa Walkian hallituksiin. 

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi tytärtä. Vapaa-aikani täyttää luonto ja liikunta. Lempipaikkojani ovat on upeasti kunnostettu Vallon luontopolku, Rapolanharju ja tietenkin riippareiden lenkki. Lukemattomat auringonlaskut olen katsellut saunan laiturilta Sydänsaaressa ja entisenä aktiivisena uistelijana mieli palaa myös hyvien kalavesiemme pariin. Pidetäänkin siis hyvää huolta kauniista kaupungistamme ja luodaan siitä entistä houkuttelevampi. Houkuttelevuutta eivät taatusti luo kaivokset ja kaatopaikat. 

Harrastusmahdollisuuksia kaupungissamme on kattavasti, mutta monen muun tavoin toivoisin ulkotekojäätä ja korkeakankaan laskettelurinteen avaamista uudelleen. Kerhomajan ja Kirjaslammen upean alueen kehittämistä tulisi jatkaa edelleen. 

Teollisuustonttien myyntiin on saatava puhtia, koska tontteja on mutta ne eivät tahdo täyttyä. On tärkeää olla sellainen tahtotila ja luoda senkaltainen ympäristö, jotka tukevat yrittäjyyttä ja uusien yritysten tulemista paikkakunnallemme. 

Nuorten syrjäytymiselle täytyy tehdä stoppi. On käytettävä kaikki olemassa olevat resurssit nuorten pahoinvoinnin helpottamiseksi. Ammattiapua ja tukea on oltava saatavilla niitä tarvitseville lapsille, nuorille ja myös heidän huoltajilleen. Kouluille täytyy myös mahdollistaa resurssit ottaa enemmän yksilöitä huomioon.