Lailla turvattu arvokas vanhuus – vihdoinkin

Kuntavaalit 2012
Nyt on säädetty ensimmäistä kertaa  Suomen historiassa laki vanhusten palveluista turvaamaan vanhusten oikeudet hyvään hoitoon ja arvokkaaseen kohteluun. Vanhuspalvelulaki koskee kaikkia toimintamuotoja kotihoidosta laitoshoitoon Ei… Avainsanat:

103 Arslantürk Eila

Yleinen
Asuinalue: Jyräänmäki Ammatti/Toimi/työpaikka: eläkeläinen, myyjä Harrastukset: Kuntoilu, vapaaehtoistyö, yhdistystoiminta ym. Minulle Tärkeää:  Ystävät, Terveys Mottoni: Positiivisella asenteella eteenpäin! Avainsanat:

Niska Reino

Kaupunginvaltuusto, sd-ryhmä
  Asuinalue: Sointula Koulutus: kansakoulu, Vlk:n ja Lotilan ammattikoulu Harrastukset: järjestötoiminta, penkkiurheilu ja tietovisat Yhteystiedot: Kesäpolku 9, 37600 Vlk 050 5876 188 reino.niska@pp.inet.fi Motto: Tekemällä,… Avainsanat:

99 Nikkilä Mika (sit.)

Yleinen
Perheeni: naimisissa ja 15v ja 13v pojat sekä 11v tyttö Asun Juusonrannassa omakotitalossa. Koulutus: LVI-asentaja Työ: yrittäjä Time Tube Harrastukset: moottoripyöräily, moottorikelkkailu, ulkoilu ja innokas… Avainsanat:

129 Lehtonen Toivo

Yleinen
  Perhe: Vaimo ja 2 aikuista tytärtä Asuinalue: Keskusta-alue Koulutus: Kansakoulu Ammatti/Työpaikka: Kiinteistönhoitaja/Eläkeläinen Harrastukset: Seurakunnan vapaaeht.työ, lentopallo, vaunuilu Minulle Tärkeää: Perhe ja ystävät Mottoni:  Huomisessa… Avainsanat:

Kaupunginvaltuuston kokous

Kokoukset
Kaupunginvaltuuston kokous, kapungintalolla. 17.12,. klo  17.00. Avainsanat:

Kaupunginvaltuuston kokous

Kokoukset
Kaupunginvaltuuston kokous 1.10., Kaupungintalolla klo 17.00. Avainsanat:

Hänninen Pia

Kaupunginvaltuusto, sd-ryhmä
Satsataan enemmän ennaltaehkäiseviin palveluihin kuin korjataan kalliilla jälkikäteen – se halvempi ja inhimillisempi vaihtoehto!   Kaakonojantie 50, 37630 Vlk 0400 262 884 pia.hanninen@valkeakoski.fi Ikä: 46 Asuinalue: Mäntylä/Vääräkoivu… Avainsanat:

Pikkanen Petra

Kaupunginvaltuusto, sd-ryhmä
    Koulutus: Kehitysvammaisten hoitaja, työ- ja yksilövalmentaja Ammatti/Työpaikka: Kehitysvammaisten ohjaaja, Valkeakosken toimintakeskus Harrastukset: Kirjoittaminen, musiikki, käsityöt, lenkkeily, koirailu, esiintyminen, kesken eräiset kierrätysprojektit 🙂 Luottamustoimet: – kaupunginvaltuutettu… Avainsanat:

11.2. ELÄMÄ JATKUU ELÄKKEELLÄ – päivä Koskikarassa

SDP tekee minkä lupaa
ELÄMÄ JATKUU ELÄKKEELLÄ – päivä Koskikarassa pe 11.2. klo 9.30 Keskustelussa mm. Työeläkkeisiin ei kosketa ja eläkeikää ei nosteta! Eläkkeellä on tultava toimeen; riittääkö takuueläke?… Avainsanat: