Valtuustoaloite Mikko Skaffari ym.: Yritystonttimarkkinointikampanja

Aloitteet

KV 17.6.2018

Valkeakoskella on lukusia tyhjiä yritystontteja, jotka eivät tuota tällaisenaan mitään tällä hetkellä.

Silläpä esitämme valtuustoaloitteena, että Valkeakosken kaupunki käynnistää näkyvän yritystonttimarkkinointikampanjan, jonka aikana yritystonttien hinnat olisivat myynnissä edulliseen markkinahintaan. Lisäksi tarjotaan joustavasti rakennusvaihtoehtoiksi joko itserakentamis- taikka lunastushallimallia.

Esitämme asialle nopeata aikataulua, jotta tyhjät tontit saadaan tuottoisaksi. Täten aloitteella on positiivinen vaikutus sekä kaupungin veropohjaan, koska yrityskannan kasvun myötä yhteisöverotuotot kasvavat että työllisyyteen, koska jo yritysten rakentamisesta asti tarvitaan työvoimaa.

 

 

Kommentoi