Seurakuntavaali – tervetuloa ehdokkaaksi

Etusivu

Suomen seurakunnissa järjestetään 18.11.2018 seurakuntavaalit, joissa valitaan luottamushenkilöt kirkkovaltuustoihin. Sääksmäen seurakunnan vaaleja varten on Valkeakosken Kristillisen Työväen Yhdistys yhdessä Valkeakosken Sosiaalidemokraattisen Kunnallisjärjestön, Vasemmistoliiton kunnallisjärjestön sekä Valkeakosken ja Sääksmäen Työväenyhdistysten kanssa kokoamassa yhteistä ehdokaslistaa, joka on jätettävä 17.9.2018 mennessä.

Näissä merkeissä Kristillisen Työväen Yhdistys järjestää torstaina

9.8.2018 klo 19.00 Työväentalolla, Valtakatu 19 A 3.krs, keskustelutilaisuuden, jossa käsitellään vaalityösuunnitelmaa.

Toivomme vaaleista kiinnostuneita saapumaan tilaisuuteen.

 

VALKEAKOSKEN KRISTILLISEN TYÖVÄEN YHDISTYS RY

Erkki Eteläniemi

Kommentoi